Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en jobbig dag


Smuts

smuts...
smuts....
smuts.....

och mera smuts!
hela livet tycks
vara gjort av smuts

lite smuts i hörnen
har aldrig någon dött av
säger du,

men då har du inte stått
upp till knäna i det!
eller som jag:

stått upp till öronen
i smutsen,
och jag vet inte hur,
jag ska ta mig ur det!












Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-05 19:21



Bookmark and Share


  Angel of love
Börja systematiskt arbeta dig ur det...
Till slut är det borta..
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP