Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varlig morgonstund

Denna sol så olik alla solar
alla dagar jag talat likadant
jämfört dig med dofter ljud

även med toner icke existerande

idag intagen i espresso i den
vackraste kända ton livet känt

smaken av liv mellan djupt blå
och lila

det var ett omaka uppdrag där
ett är mitt liv än. Så kan en sol
tala en måndag börja

i någon slags utnyttjad överanvänd
men likväl synonym betydelse av
frid.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-06 07:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Färgspel, ljus, kaffe. Ger en känsla av harmoni och påminner mig om att njuta av mitt kaffe.
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP