Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något som liknar haikus som inte är det


en stulen mosaikdröm


Från tre månar
faller vattnet
i din dröm
Och du säger
nu händer det.
-----------------

Blåsipporna flyter över kanten
i din trädgård.
Huset står kvar.

-----------------




Fri vers (Fri form) av matadoren
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-06 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matadoren
matadoren