Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur "nätterna"

söndag/måndag
om natten är jag ensam
om natten rullar jag runt
i en säng
jag hittat i soporna

om natten surrar flugorna
om natten mumlar grannens tv
och någon snarkar
i lägenheten bredvid

om natten går jag upp
för att kissa
går sedan och lägger mig igen

om natten lyser Lidls skyllt som en måne
på betongväggen mitt i mot.




Fri vers av matadoren
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-12-19 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matadoren
matadoren