Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från ett räddat gammalt dokument

Numera ter sig orden som huggna i sten. Inristade i min egen himmel , min hud.
////
Låt mig berätta om min senaste tid.
Runt ett ansikte, ett namn, en man har mina dagar
badat
och jag har varit maktlös inför
vårblommornas knoppar
då de smeker mina drömmars kind.


Solen kan inte bestämma sig, inte regnet heller.
Och de ropar, det är ju sommar!
Den kommer alltid tillslut.




Fri vers (Fri form) av matadoren
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-20 23:06



Bookmark and Share


  Robin V
Hoppfullt! Härlig läsning.
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

matadoren
matadoren