Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanbrott nr 398

Sammanbrott nr 398:
Har rivit ut alla mina tidigare lösa anteckningar (oändligt antal) och staplat dom på varandra i en slarvig hög, och på den har jag ställt datorn som jag nu skriver på.
Jag måste börja någonstans, så jag tror jag börjar i det hörn av min verklighet som ter sig lättast att beskriva.
Föreställ dig detta: Gatusten. Fallna löv, ingenting går att hitta. Fiskmåsar, kråkor i himlen. Regn.

Hej. Jag heter Helena Häger och jag är 20 år gammal. Jag bor i Malmö och jobbar på kafè Agnez. Jag bor i en lägenhet på korsörvägen 8a med Wilma. Är det den här informationen du vill ha?
Eller är det denna

= Saltet har stelnat från tårarna som jag redan glömt bort att jag fällt.
............................................................




Fri vers av matadoren
Läst 185 gånger
Publicerad 2015-12-28 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matadoren
matadoren