Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden går utan att stanna på särskilda ställen

Med honungsröst andas du i mitt nyvakna öra.
Tiden går utan att stanna på särskilda ställen.
Jag lämnar fotstpår efter mig som bokstäver i bläck.

Utanför pulserar det. Jag får inte grepp om någonting egentligen.
Dammet täcker stilla mitt rum, det är orört precis som mig.




Fri vers (Fri form) av matadoren
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-27 16:58



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint

2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

matadoren
matadoren