Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kråkorna speglar sig i glasskålen

Kråkorna speglar sig i den tomma glasskålen, de andas och glaset immar som mjölk.
Rymden, tiden, rummet är blandat samman till en sekund (som du råkat trillat in i)

En kör av röster växer likt träd växer sakta.
Inuti dig är allting tyst

En svart lista av ord ger dig uppmaningen att läsa dom

Vad det nu innebär

Efter att de vita bladen från äppelträden fallit från dina ögon
stänger du boken.


————————




Fri vers (Fri form) av matadoren
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-02 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matadoren
matadoren