Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En brud som gör en glad


Surfa Com Hem Style

Balla bruden gör Bond

Exploderar i äkta "Com Hem Style"

Stilen går hem..




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-06 22:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Cool :)
2013-05-07

  Lars Hedlin
Yes bara så bra! ;)
2013-05-07

  Angel of love
Kan inte låta bli att gilla!!
2013-05-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ha-ha-ha.
2013-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Kul att det finns en del roliga reklamfilmer...
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano