Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstunnel

Det känns lite galet
gamla som vi är
det pirrar i kroppen
när man är kär
känslorna svallar
allt känns toppen
ett möte med dig
det surrar i knoppen

I kärlekens tunnel
som hallon på ett strå
där går kärleksresan
men bara för oss två

Ett möte med dig
när himmelen är blå
en ros till min kära
ja det ska du få
du är så vacker
blommor i ditt hår
sommarens jänta
så härligt jag mår

I kärlekens tunnel
som hallon på ett strå
där går kärleksresan
men bara för oss två

En dans min sköna
till vacker musik
du bär en skönhet
min kärleksreplik
natten är mörk
och kärleken berör
stjärnorna tindrar
och jag dig förför

I kärlekens tunnel
som hallon på ett strå
där går kärleksresan
men bara för oss två

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 1925 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-05-06 22:13



Bookmark and Share


  Connie
Ljuvligt vackert som bara kärlek kan vara!
2014-06-07

    ej medlem längre
Detta kallar jag äkta kärlek, ljuvligt poetat med en mjuk och behaglig ton
2014-05-15

  louisegirl
Ljuvligt!
2014-03-29

  Helena C.W.
Mycket vackert skrivet! Applåd!
2014-02-04

  Fem hjärtan VIP
Vilken underbar kärleksdikt!
2013-05-13

  Sunlight
innerligt vackert
2013-05-13

  Bo Himmelsbåge
En härlig dikt om kärlek, där åldern inte känner några gränser ...! ... på det nära o intima planet ... Bravo!
2013-05-13

  Helena C.W.
Fin kärleksdikt med bra klingande känsla i språket.
2013-05-13

  anits VIP
En ljuvlig kärleksdikt
2013-05-08

  Linda CH VIP
Härlig kärleksdikt!
2013-05-08

  Undine
Mycket fint skrivet. Härlig rytm.
2013-05-08

  Rozsi.kovacs

helt suverän vackert så vackert
2013-05-08

  agneta pichler
Jätte vackert
2013-05-08

  mare VIP
Ljuvliga kärlek
vacker text!
2013-05-08

  Maj-Lis VIP
Den var vacker och jag sjöngläste den
2013-05-07

  Eva Helene VIP
Mysig text som man blir glad av.
2013-05-07

  Carina Bendix
Underbart vacker!
2013-05-07

  Marianne Räf
Vilken fin kärleksdikt..
2013-05-07

  aol
kärleken övervinner allt,
2013-05-06

  Eva Langrath VIP
Kärlekens lov
2013-05-06

  Peter Olausson VIP
en söt text!
2013-05-06

  Ninananonia VIP
Fin dikt..
2013-05-06

    ej medlem längre
Tycker mycket om!
2013-05-06

  Angel of love
Underbart vacker, älskade denna så jag bokmärker!
2013-05-06

  Chawa VIP
Kärleksfullt diktat där meningen "som hallon på ett strå" lyfter och binder ihop så sött!
2013-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken bryr sej inte om ålder...härlig dikt...
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO