Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kvinna som jag träffade en gång...


tvätterskan

du tvättar dig hela tiden
som om dina händer vore bespottade
eller märkta av det osynliga bläcket

dag och natt
du gör av med många tvålar,och se,
den hårda svinton som sårar dina fingrar
se,hur de gråter



jag ska hålla dina händer
värma dom i mina
jag ska vara din Lovikka vante
din alldeles egen




Fri vers av Myself
Läst 241 gånger
Publicerad 2004-08-14 20:56



Bookmark and Share


    nilla
fiin... gillar slutet starkt! de e så gulligt!
2004-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself