Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vet en sten

Vad vet en sten
vad det är att brista
när livet skälver
att bryta fram
när vårens bakslag
allt sårbart rista
när hoppet bryts
i en vindfälld stam

Vad vet en sten
hur det är att brista
när knoppar blottar
sin sårbarhet
när livets gång
är att allting mista
och ändå tro
på en evighet

19 april -95




Bunden vers (Rim) av Skadad Vinge
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-07 11:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert...
2013-05-07

    ej medlem längre
Berörande och vackert.
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge