Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåsippa

längst in under

taggigt busksnår

en späd liten

blåsippa står

lyser ur vissna lönnlöv

vågar en trevande vår




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-07 11:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Styrka i det lilla...
2013-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga små blommor i hoppets blåa färg...
2013-05-07

    ej medlem längre
så liten och vek, men lyser så vackert.
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge