Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bäcken

Än sjunger bäcken
sin sprudlande sång
djupt under täcket av is
leker sig fram
som av inre tvång
på levande vattens vis

Skönhetens källsprång
dansar sig fram
flöden av porlande liv
vattnar trädets
högresta stam
som ekon av Skaparens "bliv"


24 jan. -98




Bunden vers (Rim) av Skadad Vinge
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-07 11:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin dikt...
2013-05-07

  Undine
Denna gillar jag mycket. Härligt vacker!
2013-05-07

    ej medlem längre
så vackert
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge