Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vad som gäller.. Handlar om att skydda sig själv


Fula dojor/fin mobil

Ölmage silikonbröst & varför kan

Inte jag vara Max Melander!

Se inte på mig jag är ful

Eller se dig i Spegeln

Din karisma är nollställd

Som hela ditt liv

Ta dig upp ur kvicksanden

Eller sjunk


---------------
Dikten handlar om dig

Inte om mig

Eller om komplexet att leva




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-07 14:43



Bookmark and Share


  agneta pichler
bra skrivet!

e lite trött på all ego pep

typ i den stilen:
jag är bra.. nej, jag e faktiskt bäst.. osv..

lite självkritik
själv ansvar är viktigt..

tack för bra skrift
2013-05-09

  Kaptenlöjtnant
inte om man älskar sig själv
2013-05-07

  Federico Romano
En elak dikt om man tolkar den som något annat
Än att man själv är sin värsta kritiker!
2013-05-07

  Lars Hedlin
Vi lever i en värld fulla av komplex och moraliseringar..Bra insiktat
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano