Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så.

 

 

Lägger mig på paus ett tag

lapar skinen sol, låter nygräs snurra

mellan fingertoppar

funderar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-07 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönläst kontemplation
in natura
2013-05-19

  walborg
Skönt och fridfullt
2013-05-08

    ej medlem längre
Fint!
2013-05-08

  ULJO
Livet behöver ta en paus ibland
2013-05-07

    ej medlem längre
gosigt
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP