Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro ja, men bli trodd...

Jag tror, jag tror på ordets liv
jag tror, jag tror på skriv igen
jag pyntar ord i var debatt
och hälsar skrivar´n med ett skratt.
Jag tror på dröm om skrivarhus
med skäppan full av evigt ljus
då tid och rum de blir till ett
och pappret fylls av svett, jag sett!

Jag tror, jag tror på läsarn´s röst
jag tror, jag tror på läs igen
jag myntar mig i läsar´ns ord
krusmyntar mig om ej förgjord!
Jag tror på ord som lyfter själ
jag vet det gör ju mer än väl
idé och gärning då blir ett
då pappret fylls av det, som skett!












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-07 20:51



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
När ord, musik och liv blir ett... som här...då vet man...att det blir bra.
2013-05-08

  Alva Johnsson VIP

Det sprudlar av glädje.
Man vaggar i rytm.
2013-05-08

  lodjuret/seglare VIP
Allt sin skugga det kastar
här du med pennan din hastar
finsmakat gods med stil
så mycket bättre än blott servil
omsjungen din glädje rastar
2013-05-08

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Tänk-Värd Dikt
Tro på Orden Nu
Det gör Du så Bra Kära Du.
Irene Åberg

2013-05-08

  Lars Hedlin
VAckert tonat....
2013-05-08

  Eva Langrath VIP
Härligt fyndigt diktat jag sjöng med från början till slut.
2013-05-07

  ULJO
Bra text, stor applåd
2013-05-07

  Tarantaran
Du är sådan ( ord )ängel jag läst
om i dag i isländsk mytologi,
" världens taks folk " :)
2013-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt