Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MONO LOGEN

Hallå...hej!!
(vink vink)

Jo du,
saknar dej!

Jasså?
Säger du det,
jamen det var ju...hm...
roligt?

...i all ensamhet?
Jamen då så...

Tänkte bara om du ville
ja...hitta på nåt.
Cykeltur kanske?
Gå en sväng?
Simma...??

Jaha nähä
nämen det är okej.
Nejdå jag blir
inte ledsen...
eh!

Jamen du får ha det
så mycket du orkar!

Förlåt att jag försökte
vara lite rolig!

Nä jag vet,
det var ett dumt skämt.

En annan gång kanske?
Ja, vi får ta det som
det kommer.

Javisst, man kan aldrig veta!
Hehe! Eh!

Hejdå då!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-08 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar