Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svedja

 

 

Bränd är den, jag såg det

vingar som bröts och allt detta

sakta dalande till marker

jag aldrig ser eller ens

 

berör

men jo, stigarna vet jag

 

jag har vart där 

 

förr.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-08 12:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är när alla stigar inte leder, då har vi Herrens väg...
2013-05-09

  Tarantaran
Fint skrivet..som livet med allt i sig!
..minnas det stora / se det oåterkalleliga
/ veta stigarna / känna till livet, försonas
i kärleken
..en tankeväckande text..
2013-05-08

    ej medlem längre
att vilja se
att vilja förstå
att vilja minnas
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP