Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fräter, bränner, brinner


Muskler som flexar
Energiskt, frenetiskt, in the end bara patetiskt
viftar, piskar, ristar, slår
Jag sprutar min batterisyra rakt på dig
i dina ögon
i din mun
på din spända mage
och i din jävla röv
Spank me spank me
Harder baby yeah
så får jag smeta mer
smeta ner
Jag fräter sönder din tunga när du slickar på mig
och slickar i mig
du är fan i mig
Oh fuck me FUCK ME!
Jag ska tända dig så jävla mycket
att du går upp i rök med bortfrätt kuk och svedda länder
och sen får du fucka mig hur mycket du vill
om du kan
din jävel






Fri vers av mädchen
Läst 775 gånger
Publicerad 2006-02-28 01:01



Bookmark and Share


  K*
wow - grymt hårt och osande !
me like !!!
2006-04-30

    Myrkur
Woohoo, du är bäst!
2006-02-28

  Stefan Ek
hjäälp... underbart obehaglig.
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

mädchen