Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitsippor


Resterna av
någons
vardagsrumsmatta
kanhända en rya
ligger fläckvis
utplacerad i
dikesrenen
och i skogsbrynen
i sällskap stundtals av
oljiga vattendrag
tomglas, returpapp och
plast
Stora vita mjuka sjok
som bara hamnat där
som av misstag
fast ändå fullt möjliga
för ögat
att njuta av
så någon ordning och tanke
finns det nog
med detta underliga
som inträffat
också




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 245 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-08 15:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillar ditt sätt att resonera här...fint...
2013-05-10

    ej medlem längre
har också noterat denna systematiska, strukturerade nedskräpning..
2013-05-08

    ADI Nehlin
väl skaldat
2013-05-08

  catharina.jerbo VIP
kalas!
2013-05-08

  Lars Hedlin
Bra skaldat,,,,
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife