Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mörk är natten




Makalös är natten

Ungkarl klädd i stjärnpaljett


Du kreativitetens inkasso

bankar ständigt på min port


Som gråtmild demon

sveper du in mig i lögner


Drömmar om framtid

som aldrig blir sann




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-02-28 01:50



Bookmark and Share


  Smultris
"Ungkarl klädd i stjärnpaljett"

Vackert så det förslår....

Dina dikter e så sorgsna, så igenkännande...
Sluta försvinna hela tiden... kom tebax nu!!!
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson