Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett moln, naket

 

 

Mitt hjärta kan skingras av en vindpust

så nu ber jag dig vänligt

att inte andas

 

 




Fri vers av Steffepeffe
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-08 20:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Majakovskijs hade byxor.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe