Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KonTrast

 

 

 

 

Jag har gjort dagar, jag har många

runnit har de som silver

ibland guld och

 

vissa är sopor

men så är livet

ett ständigt mätande av innandömen.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-08 23:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, fy för den lede....
2013-05-09

  lodjuret/seglare VIP
Att jag inte tidigare sett och läst denna. Men just nu flera skriver om kontraster, såväl i titel som i mera texten. En ros så röd som... ger jag texten.
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP