Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I have heard the Rain

There are arts of  

vivacity
 

some come my way

some create legality

 

some rain down like a spring in 

emancipate

and a winter is captured in 

 

expectance
 

 

I I will stand

 

as I

Always do

loving you

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-08 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2013-05-09

    ej medlem längre
sweet thoughts
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP