Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du åkte häromdagen.

 

 

Du åkte häromdagen 
åkte härifrån
lämnade mig ensam
lämnade mig 
 
Du kramade mig
otroligt hårt
jag kramade dig tillbaka
och önskade
av hela mitt hjärta
att du inte skulle behöva gå.
 
Men jag förstår
och det
är nog
det värsta
 
Jag förstår varför du måste gå
 
Jag önskar att jag
kunde vara arg
eller bitter
eller bara något annat än
ledsen 
 
Men du har något 
som du
måste göra
så att vi kan 
börja leva
 
Men innan du kommer tillbaka
så gråter jag
för att du lämnade mig 
men när du kramade mig 
alldeles för hårt
så viskade du i mitt öra
något bara jag kunde höra
 
"Jag finns alltid här för dig"



Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-09 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm