Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar ingen ser

Det finns tårar

ingen ser

tårar

som flödar inåt

där finns kärl

som rymmer mer

än insidan anar




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-09 11:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs och känner igen!
2013-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Bra insikt...
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge