Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gnistra i splitter

som vinden sveper
allt skört och svagt
till krossade
utspridda delar
så viner stormen
över svarta hav
och dränker smärtan
i graven
när dagen stiger
vad än finns kvar
kan ljuset gnistra
i splitter




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-09 11:07



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fin poesi som flyter från första bokstaven till den sista.
2013-05-13

  Lars Hedlin
Du skriver bra!
2013-05-10

    ej medlem längre
Så vackert.
2013-05-09

  Lärling
Underbar poesi som ger hopp!
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge