Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pärlemorspärla

Ett gruskorn

av smärta

i musselskal

bejakat och integrerat

förvandlas

i själens

ensamma kval

fördolt till en

pärlemorspärla




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 252 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-05-09 11:11



Bookmark and Share


  John Feyco
Vacker text!
2013-05-10

  Linda CH VIP
Vackert och innerligt!
2013-05-10

  Lars Hedlin
Starkt skrivet!
2013-05-10

    ej medlem längre
Kanske som en bild av svårigheter som förädlar själen.
2013-05-09

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna dikt
rymmer sårbarhet o styrka
2013-05-09

  Lärling
Mycket vackert! Hoppfullt. Det som gör ont kan bli något gott.
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge