Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågvatten

Min kraft har ebbat ut
lågvattnet har blottat mina sår

jag väntar
utan uppror
medan stranden torkar ut

lågvattnet
har tömt mitt inre hav

bottnen ligger blottad
ligger som en öppnad grav

där livet torkar ut
så tömd på det fördolda
så oskyddad och rädd
så öppnad utan tårar
är min själ beredd;

min Gud
nu är jag redo
att ge Dig allt jag är

ingenting mer jag väntar
och intet jag begär

allt som var mitt är givet
är lämnat i Din hand

min Gud

jag ser Dig vandra
så varsamt på min strand




Fri vers (Fri form) av Skadad Vinge
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-09 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skaldat!
2013-05-10

  Palett
En vacker innerlig dikt !
2013-05-09

    ej medlem längre
Det blir nog så till sist att vi måste ge upp allt
2013-05-09

  ResenärGenomLivet VIP
En stark känsla...fint beskriven...
2013-05-09

  Lärling
Tack för ännu en fin dikt!
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Skadad Vinge
Skadad Vinge