Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man inte längre vet vad man ska tro på. När man inte har någon makt


När rädslan tar över


Livet vrider och vänder
åt alla möjliga olika håll
Vi kan inte styra över det som händer
och kan inte på allt ha koll

Då det oväntade kommer
är man inte beredd
Det är då man önskar
att man av någon kunde bli ledd

Det är väntans tider
När man inte vet vad som sker
När verkligheten ur händerna glider
Det är då man till honom, man inte tror på, ber




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 375 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-05-09 12:57



Bookmark and Share


  Lärling
Igenkännande och väl formulerat.
2013-05-09

  Piann VIP
Det är så vi känner inför
maktlösheten. Vi har ingen
strategisk plan, utan får
förlita oss på att det blir bra.
2013-05-09

  Nina.H
Så sant och igenkännande!
Att stå maktlös utan svar..
ingen vägledning... då finns
inga alternativ! Man har
inget att förlora..
Mycket välskrivet om livet
och oväntade vändningar.
2013-05-09

  Marianne Räf
Man lär sig mycket på
rädsla o.a. negativa
tillstånd, som kan vara
till nytta, andra ggr.
T.ex., ångest kan göra
en riktigt stark, vid
andra tillfällen...

2013-05-09

  entusiasm
bra!
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz