Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden visar motsatsen..


Naturlig Skönhet

Medvetande hud ögon Grekisk-Romersk

att säga något mer en tusen gånger

& fortfarande känna äkthet

är som att dricka en kopp aska spetsad med blod

& känna dess sötma





Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-05-09 14:36



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
hmm, en kopp aska spetsad med blod,, ja, jag vet inte hur jag ska toka den metaforen riktigt. men kanske att det förljugna kan göras levande igen om man dricker sanningen tillsammans och vill tillräckligt.. hmm kanske detta är kvälls-svammel men ändå. din text fick igång min hjärna.
2013-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt skrivet...
2013-05-10

  Magica VIP
Tankeväckande dikt.
2013-05-10

    ej medlem längre
Hehe.

Ser rätt naturligt ut..
2013-05-10

  SatansSon VIP
riktigt fin aforism
2013-05-10

  Lars Hedlin
Yes me like it a lot! ;)
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano