Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Josef


Att vara ett likviderat bomullsupplägg

Du, viskar jag
med tondöv, hes röst
och maskar krälar i mina ådror

Vet du om att man kan bli psykotisk utav sömnlöshet?

Och över havet flyger mina drömmar
och vi viskar stillsamma frågor
utan svar
för jag hatar dig
du hatar mig
och jag har många gånger drömt om att smaka dina läppar
kyssa ditt liv
bygga ett slott vid dina hälar

för jag är född att älska
och du är krossad
eller så är det jag

som är
förkrossad.

Jag flög iväg hem till mitt och drömde om allt
som var ditt.




Fri vers av Jeanett
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-02-28 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanett