Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Livet på ett annat elljusspår

Lyktstolpar
månhalvor

och överallt
kan vi leva

för andetag
genom hörselskydd

och din bröstkorg pulserade av hjärtat inuti
så skör och bräcklig
Jag så liten
så trygg

du är den starkaste

med livet i ett koppel
jag ska släppa allt fritt

Hallonbuskar
ormhud

vi är
under himmlen




Fri vers av Jeanett
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-04-09 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanett