Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blåa ögon.


Hjärtavfall 1

Jag vill känna hur det känns
att hålla i dina händer
när de är kalla

och jag vill veta hur du finns
när du lever som du vill
och hur du tänker
när du tänker på mig

Jag skulle vilja fånga dina hjärtslag i en burk utan lock
för att se ifall de stannar kvar
eller om du är fri och vild som du vill vara
för jag vet att den här världen
håller både tankar och känslor fångna
under ett samma tak

Jag vill smaka på smaken
av ditt salt på mitt kött
och jag vill fängslas av din brutalitet
och charmas av din världsomfattande bekymmerslöshet
för någonstans i dina armar
fann jag blodet som sövde min egen frustration
och jag vill bli sövd igen

Jag vill känna hur det känns
att älskas på riktigt
för du gav mig bara plast




Ett hjärta för två och femtio.




Fri vers av Jeanett
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-08-13 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanett