Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Och du vet att jag klipper trådar med papper

Vet du

igår så fångade jag solen
i en håv

och jag höll en regndroppe
mellan tummen och pekfingret.

Någon gång
vill jag att du håller i mig
på samma sätt




Fri vers av Jeanett
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-04-08 17:38



Bookmark and Share


  Cris
Vackert!!

så skört vill man att någon..just en speciell ngn skall hålla i en..
underbart längtande ord, där du på ett finstämt sätt
får fram din önskan..

men hur klipper man trådar med papper *ler*
2006-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeanett