Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utredning av rädslan och de enade två i krig

Med ärligheten på papper
finner jag lugnet i bitar
på golvet där fötterna står
de går inte längre
de når inte längre
än kärleken räcker
den känslan som
doftar gammalt
det står still i dina
ögon nu
gitarrens strängar har
sedan länge behövts
bytas ut som jag behöver
andas ut när jag önskar
att sjunga ut och du har
glömt bort hur min röst låter
du har också glömt hur man
går och samtidigt förstår
du har glömt
hur min röst låter
rummet är fyllt av luft
ändå kan vi inte andas




Fri vers av menspoeten
Läst 318 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-05-09 21:41



Bookmark and Share


  träsnidaren
Jocke Berg - släng dig i väggen!
2013-08-31

  Frostvang
Du är så jäkla bra.
SÅ jäkla bra.
2013-05-11

    Freja Björndahl
Väldigt bra!
2013-05-10

  AgnesP
Väldigt bra. Rytmen i den får mig att höra musik till.
2013-05-10

    ej medlem längre
mycket mycket bra
2013-05-09

  Sonia
Underbart flyt i den här. Så bra!
2013-05-09

    ej medlem längre
underbara ord och text. gillar!
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten