Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom älskade lever vidare


Människan kan dö

I Franska revolutionen via Giljotinen

I kärlekens namn

I cancer

Eller ålder




Fri vers av Federico Romano
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-10 23:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja bra...i livet finns det mycket som påverkar..
2013-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Jo, så är det...en del av livet...
2013-05-11

  agneta pichler
tog en stund och fatta
betydelsen
av vad du skrivit..

men så plötsligt
föll alla orden på plats,,


- stora och mycket vackra rader

applåd
2013-05-11

  SatansSon VIP
utan den titeln hade den vait perfa.
2013-05-10

    ej medlem längre
hela tiden
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano