Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du kunna älska mig?

 

 

Jag vet inte
hur jag ska tänka
om dig
 
Jag blir förvirrad
när jag pratar
med dig
 
Jag undrar för mig själv
om du
gillar mig
 
Jag har blivit
sviken innan
Jag har blivit
förstörd innan
jag
träffade dig
 
Jag vet inte hur 
jag ska
tänka
 
Tycker du om mig?
Behöver du en vän
eller skulle du
kunna
älska
mig?
 
Skulle jag
kunna
älska
dig?
 
Skulle jag
kunna älska
någon alls?
 
Jag vet inte hur jag ska tänka
när du säger att du
vill träffa mig
 
En förvirring
jag inte känt
på länge.
 
Skulle du
kunna
älska
mig?



Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-11 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm