Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän! Är en vän!

På dagen som under natten finns min
tvillingsjäl hos mig, till den kan jag aldrig säga nej...
När den än ropar, även om jobb hos mig sig hopar
arbetet under mattan jag bara sopar...

En väns dilemma
gör ju att även jag hamnar i samma klämma
och vill som i ån som i bäcken stämma...

För en vän är jag aldrig långt borta
för en vän skall aldrig få komma till korta!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-11 20:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint formulerat om vänskapens väsen.
2013-05-12

  Lars Hedlin
Ja viktigt med vänner...
2013-05-12

  ULJO
Vänner ska man vårda ömt
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt