Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon idag

jag vill göra abort på tanken jag tänkte igår
den var inte värdig

likt ett smygande mörker hamnar den där igen
okej tanken var aldrig färdig

du vet att jag inte vill något illa
haha hörde du vem som sade så?

hon pratade på som inget hänt
ungefär att snälla du måste förstå

nu saknar jag dej igen och det vet jag att du vet
kaféer med varma händer knutna

hemma var det som vanligt, jag längtar aldrig hem
fast med några ben som kanske var brutna

jag är faktiskt lite orolig fast jag nog inte borde
men det känns lite märkligt att vara tjej

jag måste nog ta med mej nån o fixa något imorgon
fast det skulle bli fint med dej

jag tyckte om tanken vi tänkte imorse du o jag
det var liksom drömmar i dimma

och det blev varmt i solen i svarta t shirtar
och vi skyndade oss litet för att hinna

jag älskar dej fortfarande.




Övriga genrer av Nattfjäril
Läst 424 gånger
Publicerad 2004-08-15 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril