Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ständiga jakten


Jag är så trött på alla samtal som aldrig besvaras
och all tanketid som ödslas
helt i onödan
jag är så trött på att vara beroende, fäst vid någon
någon jag redan är trött på
jag är trött på den ständiga jakten
snälla bara svara
snälla bara låt ilskan rinna ur mej ikväll
denna fuktiga luft
överallt fuktig luft som kväver all kreativitet
grå fuktig luft som tränger in och kväver
alla känslor som kan tolkas som positiva
det är ännu långt till våren
och det känns, visst gör det hjärtat?





Fri vers av Nattfjäril
Läst 568 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-29 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril