Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännmärk mej

Jag skall ligga på nattvarmt grus
och känslorna skall svalla
Jag skall sitta på fuktigt gräs fyllt av sol
och minnen skall skapas
Jag skall ligga på en varmluktande arm
och jag skall återskapa brinnande känslor
En period som fyller min tanketid större delen av mitt liv
är här
Jag skall ta tillvara på den
Och jag skall unyttja sönder den tills den är lika krossad
som fylleslagens efterdyningar på stadens gator

Kom och bränn mej
brännmärk mej





Övriga genrer av Nattfjäril
Läst 697 gånger
Publicerad 2005-06-23 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril