Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll mej hårt

Ikväll satt vi där och bitterheten rann ut med hårstråna ut i den fuktiga luften
tankarna luftades av och blandades med varandra
och fastän bitterheten var så påtaglig
så smakade kyssarna så sött
och fastän ingenting betyder något
så höll du mej så hårt
och du var så varm mot mej
när alla omkring var för berusade för att ens märka att vi var så täta




Fri vers av Nattfjäril
Läst 676 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-03 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril