Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

censurera apparat

en apparat som kan göra så ont
en apparat som kan säga så fula ord
jag vet att det är du som säger dem
men jag skyller på den
kan den inte censurera
så att jag slipper höra
kan den inte censurera
så att jag slipper fatta det där som du säger
det där som du spottar ur dej
som om det vore något oväntat beskt
i din mun

jag tycker inte om apparaten
den skapar avstånd
kanske är det milen som gör det
men jag skyller på den

kanske fungerar det?






Fri vers av Nattfjäril
Läst 667 gånger
Publicerad 2005-04-11 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril