Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cynismen

cynismen är numera min föda
och snart är jag överviktig
överallt kan jag hitta näring
i alla ord och alla bilder jag känner igen
så tydligt så tydligt
allt tycks jag ha sett förut
nu är det nog bara jag kvar
men ge mej inget jag ber om
jag måste lära mej leva med det här




Övriga genrer av Nattfjäril
Läst 640 gånger
Publicerad 2005-07-23 09:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
'fet på cynism'!
jättebra!
T
2005-12-14

  SMÅLAND
brabra skrivet!
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril