Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

text och prat

text vi hade tillsammans
text och prat vi hade tillsammans
det är sånt jag saknar
det är sånt jag misslyckas med att säga att jag hatar




Fri vers av Nattfjäril
Läst 692 gånger
Publicerad 2004-12-26 23:15



Bookmark and Share


  Agneta Bergman Fredrikson
ställningstagande, betraktelse. Ärligt, tror jag. Det tilltalar mig i alla fall.
2004-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril