Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har börjat om

Du kvinna med armar som säjer mer om livet än tusen bilder
Du man i bil med ögon som säjer mer än vad jag vill höra
Du lilla flicka med rak rygg som säjer att du än inget vet
Jag vill så gärna fånga den känslan
Och behålla den
Från och med nu
Vet jag inget
Ingenting är skrivet
Varken i mina ögon eller i min mage
Jag har slängt allt
Vår historia
Din och min
Den har jag för länge sedan kastat bort
Jag vet ingenting längre

Jag har börjat om




Fri vers av Nattfjäril
Läst 629 gånger
Publicerad 2005-06-23 01:29



Bookmark and Share


    Vinga
väldigt bra... känner igen mej....
Kram
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril