Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva för igår när morgonen börjar.

Du har tagit så många år från mig
kan jag någonsin få dem tillbaka

Alla tårar som fallit för dig
kan jag någonsin dem bejaka

Det är så många år nu
som jag längtat efter en ny dag

Det har varit väldigt mycket du
när ska det någonsin bli mera jag

Jag har släppt taget om dig många gånger
men fler gånger har jag varit svag


Jag har lyssnat på oändligt mycket sånger
då stunden utan dig blivit vag

Vill sluta leva som att det var igår
solen lyser och sommaren är snart här

Jag vill sluta veta hur du mår
mest av allt vill jag bara bli kär

Alla de år som du tagit
de får kommer inte till mig igen

Så många gånger jag mig själv slagit
alla gånger jag varit med andra män


Men det är svårt att leva utan dig
speciellt när du är nära mig




Snart är du ett minne blott men än lever jag som att det är igår.




Fri vers av t_belle
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-12 20:29



Bookmark and Share


    AA VIP
Tänkvärt..
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle