Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföriska möten.

berusande möten på stan,
namn som inte någon av oss minns

för det är bara där och då som gäller
det där berusande ögonblicket
mellan verklighet och morgon


du var ett sånt ögonblick
en vacker kille med mjuk mun
förförisk och öm


jag fick ha dig tills morgonen kom
och släppte in verkligheten igen




Fri vers av t_belle
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-14 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle